„Hív minket most egy tiszta szó”

„Hív minket most egy tiszta szó” rendezvények Gárdony városban

Gárdonyi Református Egyházközség, 2 929 193 forint, vissza nem térítendő támogatást nyert, Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, a Széchenyi 2020 program keretén belül, a TOP-7.1.1-16-H-050-5 kódszámú „Tudás, alkotás, képességfejlesztés, sport, élmény, környezet- a jövőd helyben van” című Felhíváson, a „Hív minket most egy tiszta szó” rendezvények megvalósítására, Gárdony városban, tárgyban. Támogatás intenzitása, az elszámolható költségekre vonatkozóan 100,00 %.

A projekt tartalmának bemutatása:

Gárdony közigazgatási területén belül, a négy településrész (Gárdony, Agárd, Dinnyés, Csiribpuszta) bevonásával, egy teljesen újszerű, innovatív (a hordozható, szállítható Adventi koszorú ötlete először jelent meg városunkban) a Karácsonyi készülődés közben, hiányzó minőségi hangversenyekkel egybekötött, a hagyományőrzés és gondoskodás, Jézus születésre váró időszak, szeretet gondolata köré csoportosuló, olyan rendezvények valósultak meg, melyek jól kiegészítették a város és a városi civil szervezetek más tematikájú karácsonyi programjait. Megvalósított rendezvényeink fő gondolatmenete, a hagyományőrzés és gondoskodás, a szeretet, Jézus születésre váró időszak ünnepi hangulatának fokozása volt. A megjelentek, Mohai Judit Tanárnő minőségi zongorajátékát is élvezhették. A rendezvények lebonyolításában, helyi Civil Szervezetek működtek közre. A Polgármesteri Hivatalunk ablakában 2020. december elsejétől egy lámpással indulva, december 24-re már 24 lámpás világított. Adventi koszorú és Kalendárium is készült.

A rendezvények sikeres megvalósítása, nemcsak a Gárdonyi Református Egyházközség, hanem Gárdony Város Önkormányzat megítélésére is kedvező hatású.

További információ kérhető:

Tényiné Gölöncsér Éva (gondnok)

Elérhetősége: Tel: +36 30 584 6016, E-mail: tenyine.eva@hotmail.com

A projekt azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01512

Szerződött támogatás összege: 2 929 193 Ft

Támogatás intenzitása: 100,00 %

A projekt tényleges fizikai befejezésének dátuma: 2021. január 15.