2021. február 28. – Hírek

Az elmúlt hét eseményei:

  • Istennek adunk hálát, hogy intézményeinkben: a Zichyújfalui Református Általános Iskolában és az Életfácska Református Óvodában rendben folyt az élet a növekvő lázas megbetegedések ellenére. Megköszönjük a nevelők helytállását, egymás terhének hordozását a sok helyettesítés felvállalásával.
  • Kedden mesterpedagógusi minősítője volt Rideg Jánosné igazgatőnőnek. Nagyon örülünk, hogy a mesterpedagógus programjával erősíti az Intézmény református jellegét  “Biblikus szemlélet fejlesztése a felső tagozatos irodalom órákon” címmel, digitális tananyagot fejleszt a felsőtagozaton, felmenő rendszerben 5-8 osztályosoknak.
  • A héten két alkalommal adtunk helyet a gyülekezeti házban egyházmegyei összejövetelnek: a Háttértámogatási csoport és az Egyházmegyei Tanács ülésezett nálunk. Megköszönöm a Testvérek gondoskodását, sok finomsággal láttuk vendégül a tanácsosokat. Tolmácsolom az ő köszönetüket is.
    Ez okból maradtak el az adott napokon a hétközbeni online alkalmaink.
    Ami előttünk áll:
  • Jövő vasárnap hó első vasárnapján böjti úrvacsorát osztunk mind két templomunkban. Szerdán bűnbánati óra lesz, hogy méltóan vegyünk majd részt az asztalközösségben.
  • Tovàbbra is szól a buzdítás a fenntartói járulék kiböjtölésére és befizetésére, ne feledkezzünk meg róla.
  • Rajzpályázatot hírdetünk Jézus mennybemenetele címmel óvodás és általános iskolás gyermekek körében. Az elkészült rajzokat, festett képeket Húsvétkor a gárdonyi templomban fogjuk bemutatni s a legjobb alkotások közül fogjuk kiválasztani a Bibila Park ékesítésére szolgáló óriás plakátra szánt mennybemenetelt ábrázoló művet.

Örömünk:
A Biblia Parkba megérkeztek a betlehemi történetet ábrázoló ytong kockák, lassan ez a kis tér is teljes lesz.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.